Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område

Hold dig orienteret

Vi opfordrer til, at kursister og undervisere holder sig orienteret via vores facebookside facebook.com/AOFNordjylland/

I aftenskolen afvikler vi aktiviteter i henhold til de retningslinjer som myndighederne anbefaler ift. forsamlinger og hygiejne.

29. oktober 2020

”Vi er meget optagede af, at så mange som overhovedet muligt kan røre sig at komme ud og få kulturoplevelser, at folkeoplysningen fortsætter”.
Sådan sagde statsminister Mette Frederiksen den 23. oktober. Og sådan har vi det også i AOF Nordjylland. 

Du kan derfor fortsat gå til undervisning i AOF Nordjyllands aftenskoler. Vi glæder os som altid til at byde dig velkommen til et trygt fællesskab. Vi er i fuld gang med at tilrettelægge vores aktiviteter, så vi kan overholde de nye retningslinjer. 

Forsamlingsforbud på 10 personer
Vi må fremover kun være 10 på vores hold - inklusiv underviseren. Vi arbejder derfor på at finde individuelle, kreative løsninger, så vi fortsat har et tilbud om undervisning til alle. Det lykkes dog kun, hvis deltagerne bakker op. Vi håber derfor, at du vil være forstående og fleksibel, hvis du bliver bedt om at møde på et andet tidspunkt, eller om at være en del af et delt hold, så du ikke møder helt de samme kursister, som du plejer. Vi beder også om forståelse for, at undervisningen i enkelte tilfælde gennemføres online. 

Vi må være 500 mennesker til større arrangementer, hvor alle deltagerne sidder med ansigterne i samme retning. Derudover sørger vi for, at der er 4 kvadratmeter per person. Ved stillesiddende undervisning sikrer vi, at der er 2 kvadratmeter per person.   

Det nye forsamlingsforbud gælder frem til og med den 22. november.

Mundbind
Fra torsdag den 29. oktober er der krav om, at alle skal bære mundbind eller visir, når  man møder til undervisningen. Når man sidder ned og undervisningen er i gang, må man tage mundbindet af, og når undervisningen er slut, skal man huske at tage det på igen.

Særligt til bevægelsesholdene: Man skal have mundbind på, når man er i omklædningsrummet indtil man er omklædt og klar til at modtage undervisning. Man skal også huske at tage mundbind på, når man forlader omklædningsrummet på vej hjem efter undervisningen.

De nye retningslinjer om mundbind er nye for os alle sammen, og er du i tvivl om noget, så spørg din underviser på stedet. Du skal selv medbringe mundbind.

Fællesskab
Det er vigtigt, at vi er fælles om at sikre, at alle kan være trygge ved aftenskolens undervisning. Ud over de mindre hold og kravet om mundbind fortsætter vi naturligvis med de sikkerhedsforanstaltninger, vi allerede har indført.

Husk at holde god afstand og brug den håndsprit, som er tilgængelig på alle vores undervisningssteder.

Retningslinjer og hjælp på vej
Kulturministeriet arbejder i øjeblikket på at færdiggøre retningslinjerne på aftenskoleområdet. Så snart de nye retningslinjer ligger klart, vil vi sørge for, at informationerne her på siden bliver opdateret.