Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område

Betalingsbetingelser - Aftenskolen

AOF Nordjylland anvender DIBS. Betalingen med kreditkort i denne butik er derfor sikkert og certificeret af VISA og Mastercard.

Tilmelding
Til kurser, foredrag og øvrige arrangementer kan foregå ved:
• telefonisk eller personlig kontakt til AOF Nordjylland
• online tilmelding via internettet

Betaling
Betaling kan foregå ved:
• betaling af fremsendt girokort
• online betaling med Dankort/VisaDankort

Ved for sen betaling pålægges et rykkergebyr på 50 kr.

Fortrydelse og afmelding
Bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig give os besked hurtigst muligt. Manglende betaling bliver ikke betragtet som afmelding. Framelding kan ske indtil 10 dage før kursusstart. Det indbetalte beløb vil da blive tilbagebetalt, men med fradrag af 60 kr. i administrationsgebyr. Tilbagebetaling af kursusgebyr senere end 10 dage før kursusstart er ikke muligt. Hvis AOF må aflyse et kursus tilbagebetales det fulde kursusgebyr.

Kurser m.m. købt via kursusportalen
I henhold til forbrugeraftaleloven er der 14 dages fortrydelsesret ved e-handel. Kurser og andre aktiviteter købt på denne portal er derfor omfattet af denne fortrydelsesret.

Levering
Levering er foretaget når kurset, foredraget eller øvrigt arrangement er igangsat. Der tages forbehold for ændring af undervisningssted og underviser. Ved eventuel aflysning af kurset, foredraget eller øvrigt arrangement kan startdato ændres. Ved aflysning tilbagebetales det indbetalte beløb.

Henvendelse
Al henvendelse vedrørende kurser, foredrag og øvrige arrangementer skal ske til

AOF NORDJYLLAND
Kayerødsgade 37, 4. sal
9000 Aalborg

CVR-nr. 58101311

Tlf.: 72 13 23 01