Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område

PROGRAMMER FORÅR 2020

Stolt med stolt på kan vi nu præsentere vores nye programmer
Tjek din yndlingsby ud - der skal nok være noget for dig!              
         
             
         
            
         
            
         
            
         
            
         
       
       

Officiel begrundelse for tildeling af aftenskolernes pris til AOF Nord i Aalborg Kommune: 
AOF Nord vandt årets demokratipris 2017, som gives til en aftenskole, der gennem sit engagement i udviklingen af lokalsamfundet styrker nærdemokratiet og den lokale sammenhængskraft.

AOF Nord bringer med den nære aftenskole, aftenskolen ud i lokalsamfundet. 

I Den Nære Aftenskole er aktiviteterne uformelle, og de udspringer af borgernes egne ønsker. 

Gå på Aftenskole der hvor du bor
Det er hele ideen med Den Nære Aftenskole at kurserne skal ligge nærmest lige rundt om hjørnet, så det er let at komme dertil. AOF ansætter helst lokale borgere til at undervise på de forskellige kurser. Og så kan Den Nære Aftenskole slet ikke blive en realitet, hvis ikke der er lokale kræfter, der vil skabe grobund, bruge sit netværk og sammen med AOF beslutte, hvilke kurser, der skal udbydes i hver enkelt by eller boligområde. 

AOF har ikke skabt succesen alene 
Det har vi sammen med en række ihærdige og engagerede frivillige borgere, der gør et flot stykke arbejde med skabelsen af et spændende kursusprogram sæson efter sæson. Og vi udvider i det kommende forår med yderligere to afdelinger.

Vil din by være med ... eller dit boligområde?
Hvis vi har kurser i din by, så find dem på www.nord.aof.dk, og skriv din bys navn i søgefeltet. Har vi ikke har kurser i din by, så kontakt os gerne, måske vi kan starte noget sammen. 

At starte Den Nære Aftenskole op i din landsby eller dit boligområde er enkelt. Send en mail til aftenskoleleder Anders Flyvbjerg på af@aofnord.dk.
Derefter rykker Anita eller Anders ud. De mødes med dig og din gruppe af interesserede borgere. Sammen skaber vi en Aftenskole, der bugner af tilbud, som I tror på, vil kunne skabe glæde og gavn, der hvor I bor. 

Vores fælles ideer, ressourcer og engagement giver værdi til demokratiet i lokalsamfundet.