Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område

CoVid 19 retninglinjer efterårsæson 2020 m.m.

19. november 2020

Kære kursist i Aftenskolen

Nordjylland er atter åbnet op

Med myndighedernes nye udmeldinger den 19. november 2020, er aftenskolerne i Frederikshavn, Jammerbugt og Thisted kommune atter åben.

Du kan derfor følge dit kursus fra mandag den 23. november 2020. Går du på et hold, der er delt pga. forsamlingsforbuddet på maks. 10 personer inkl. din underviser, er opdelingen stadig gældende, indtil andet meldes ud fra myndighederne.

Forsamlingsforbuddet på maks. 10 personer sammen er stadig gældende, foreløbig frem til og med den 22. november 2020, hvorfor vi stadig afventer myndighedernes retningslinjer.

Mundbind
Fra torsdag den 29. oktober er der krav om, at alle skal bære mundbind eller visir, når  man møder til undervisningen. Når man sidder ned og undervisningen er i gang, må man tage mundbindet af, og når undervisningen er slut, skal man huske at tage det på igen.

Særligt til bevægelsesholdene: Man skal have mundbind på, når man er i omklædningsrummet indtil man er omklædt og klar til at modtage undervisning. Man skal også huske at tage mundbind på, når man forlader omklædningsrummet på vej hjem efter undervisningen.

De nye retningslinjer om mundbind er nye for os alle sammen, og er du i tvivl om noget, så spørg din underviser på stedet. Du skal selv medbringe mundbind.


Fællesskab
Det er vigtigt, at vi er fælles om at sikre, at alle kan være trygge ved aftenskolens undervisning. Ud over de mindre hold og kravet om mundbind fortsætter vi naturligvis med de sikkerhedsforanstaltninger, vi allerede har indført.

Husk at holde god afstand og brug den håndsprit, som er tilgængelig på alle vores undervisningssteder.

Retningslinjer og hjælp på vej
Kulturministeriet arbejder i øjeblikket på at færdiggøre retningslinjerne på aftenskoleområdet. Så snart de nye retningslinjer ligger klart, vil vi sørge for, at informationerne her på siden bliver opdateret.