Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område

CoVid 19 retninglinjer 2021 m.m.

24. februar 2021 

 

Regeringen har onsdag den 24. februar 2021 forlænget alle restriktioner i forbindelse med covid-19.Forlængelsen er foreløbig gældende til og med den 05. april 2021.

  

Det betyder, at der ikke må afvikles aftenskolekurser noget sted i landet, da hele fritids- og kulturlivet fortsat er omfattet af nedlukningen, og forsamlingsloftet på maksimalt 5 personer forsamlet er derfor også stadig gældende. 

 

Hvis du skulle have været til undervisning hos os i perioden torsdag d. 14-01-2021 til og med  mandag den 05. april 2021, er undervisningen som udgangspunkt udskudt i denne periode.  

 

Vi forventer at kunne afholde aktiviteter igen fra og med tirsdag den 06. april 2021. I tilfælde af yderligere ændringer eller aflysninger vil alle berørte kursister få besked via e-mail. 

 

Vi opfordrer til, at du holder dig orienteret via vores hjemmeside: https://nord.aof.dk/temaer/holddigorienteret/ 

Eller via vores Facbook-side AOF Nordjylland https://www.facebook.com/AOFNordjylland

 

Vi beklager naturligvis de begrænsninger, som ovenstående har for din undervisning hos os, men vi håber på din forståelse. 

 

Grundet COVID-19 situationen har vi lukket for personlig betjening frem til tirsdag den 06. april 2021.

Vores telefon har åbent på 72 13 23 01
tirsdag og torsdag fra klokken 10-13
.

Du er velkommen til at sende os en e-mail på: aftenskolen@aofnord.dk

5. januar 2021 

 

Vores kursisters og underviseres sikkerhed kommer naturligvis i første række. Med den nuværende situation er det særligt vigtigt, at vi tager de nødvendige forholdsregler, så vi kan passe bedst muligt på hinanden. 

Vi forventer at kunne afholde aktiviteter igen fra og med mandag den 18. januar 2021. I tilfælde af yderligere aflysninger vil alle berørte kursister få besked. 

 

26. oktober 2020 

 

Må man tage på kursus på en aftenskole?  
Ja, hvis man maksimalt er 10 personer forsamlet. Man må dog være op til 500 personer til stede, hvis elever og kursister i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, bane, biograflærred eller lignende. Læreren/underviseren/foredragsholderen må dog stå op undervejs i undervisningen. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon 72132301 

 

Mundbind og/eller visir 
Fra torsdag den 29. oktober er der krav om, at alle skal bære mundbind eller visir, når  man møder til undervisningen. Når man sidder ned og undervisningen er i gang, må man tage mundbindet af, og når undervisningen er slut, skal man huske at tage det på igen. 

 

Særligt til bevægelsesholdene:
Man skal have mundbind på, når man er i omklædningsrummet indtil man er omklædt og klar til at modtage undervisning. Man skal også huske at tage mundbind på, når man forlader omklædningsrummet på vej hjem efter undervisningen.
 

 

De nye retningslinjer om mundbind er nye for os alle sammen, og er du i tvivl om noget, så spørg din underviser på stedet. Du skal selv medbringe mundbind. 

Tiltagene er foreløbig gældende til og med den 28. februar 2021. 

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon 72132301 

 

Fællesskab 
Det er vigtigt, at vi er fælles om at sikre, at alle kan være trygge ved aftenskolens undervisning. Ud over de mindre hold og kravet om mundbind fortsætter vi naturligvis med de sikkerhedsforanstaltninger, vi allerede har indført. 

Husk at holde god afstand og brug den håndsprit, som er tilgængelig på alle vores undervisningssteder. 

 

Retningslinjer og hjælp på vej 
Kulturministeriet ændrer løbende med retningslinjerne på aftenskoleområdet. Så snart der er nyt, vil vi sørge for, at informationerne her på siden bliver opdateret.