Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser
Birgitta-Maria Lohse
Ledige pladser

Yoga for to - nærhed og samarbejde

Ved spørgsmål ring til 97 52 59 22

Weekendkursus! OBS: Prisen er pr. person, og du skal være 18 år.

På dette kursus inviterer du din partner eller ven/veninde med over på din yogamåtte. Der er mange fordele ved yoga for to, hvormed man kan dele glæden ved yoga med hinanden.
Du vil opleve at give og modtage støtte og hjælp til at komme ind i de forskellige yogastillinger og til at holde balancen. Tilliden til den anden bliver en faktor, som kan fordybes. Du lær dig selv og din partner/ven at kende på en anderledes måde igennem de udfordringer og muligheder, som yogatræningen giver.

Yoga for to er ordløs kommunikation, hvor nærheden og berøringen kan virke både udviklende og helbredende ind i relationen. Det handler om at komplettere hinanden, acceptere og styrke den naturlige polaritet, være nærværende og samarbejde, finde harmoni og dybere samhørighed. Spændinger, frustrationer og konflikter kan forløses igennem træningen og det kan på sigt gavne forståelsen, respekten og kærligheden i parrelationen/venskabet.

Vi vil arbejde med grundlæggende yogastillinger og der vil indgå lettere massageøvelser.
Kom i løst siddende tøj og husk kaffe/the og en bolle/frugt til pausen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-05-2018, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr18113
Adresse AOF Skive
Hjalmar Kjems Alle 4
7800 Skive
Lokalelok. 31/32 motorikr.
Holdtimer7
Antal mødegange2
AfdelingAOF Skive

Kursusdage

26-05-2018 Lørdag 10:00  -  13:00
27-05-2018 Søndag 10:00  -  13:00

Faktaoplysning

Bemærk 1 lørdag og 1 søndag kl. 10:00-13:00. Kom i løst siddende tøj og medbring gerne kaffe/the og en bolle/frugt til pausen. Bemærk: Prisen er pr. person.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.