Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Niels Danstrup
Ledige pladser

Excel - Regneark

Ved spørgsmål ring til 97 52 59 22

Formålet med kurset er, at sætte kursisterne i stand til at benytte de grundlæggende funktioner i Excel, og dermed være i stand til at benytte de basale funktioner.

Indholdet af kurset omfatter en gennemgang af Excels opbygning og "tankemåde", herunder åbne, gemme og udskrive, gennemgang af projektmappe, regneark og værktøjslinjer, kolonner og rækker.

Vi kommer ind på de grundlæggende funktioner, herunder indtastning af tal, tekst og formler, cellereferencer, datoer og klokkeslæt, markeringsmåder i regnearket, tilføj, ryd og slet af celler-/kolonner.

Desuden lærer vi at formatere regnearket, herunder ændre skrifttype, farve og størrelse, ændring af attributter (fed, kursiv, understreget) samt justere, ændre kolonne/række størrelse, tilføje celler, rammer og skygger, centrere på tværs af kolonner, formatere tal m.h.t. decimaler, valuta, dato.
Vi gennemgår nogle af de indbyggede regnefunktioner i Excel, f.eks. =SUM, =MIDDEL, =MAKS, =HVIS

Der vil også blive arbejdet med grafik i Excel, herunder udarbejdelse af simple diagrammer, ændre diagramtype, tilføjelse af diagramoverskrifter, formatering af diagram (farve, skrifttype, skriftstørrelse, skala), samt udskrift af diagram, så det fylder præcis én side.

Der vil også blive en introduktion til brug af lister samt sortering og udskrivning

Endelig lærer vi om integration af Excel regneark med andre Microsoft Officeprogrammer (eksempelvis Word tekstbehandling og PowerPoint) og sammenhæng med det gratis regnearksprogram i LibreOffice.

Undervisningsform:
Undervisningen foregår hovedsageligt individuelt ved egen maskine afbrudt af gennemgang og oplæg fra underviseren.
Der er PC'ere på undervisningsstedet, men medbring gerne egen PC.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-11-2019, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr19240
Adresse 1 - AOF Skive
Hjalmar Kjems Allé 4
7800 Skive
LokaleLok. 25 - EDB
Holdtimer8
Antal mødegange1
AfdelingAOF Skive

Kursusdage

30-11-2019 Lørdag 09:00  -  16:20

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.