Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område

AVU CAP Spiludvikling

HVORFOR GÅ PÅ AVU CAP SPILUDVIKLING?

Du skal vælge AVU SPILUDVIKLING hvis du har brug for prøvebeviser, der svarer til Folkeskolens Afgangsprøve 9. eller 10. klasse og gerne vil kombinere det med interessen for computerspil. Hvis du består AVU fagene på AVU CAP SPILUDVIKLING vil du opfylde adgangskravene til bl.a. Erhvervsuddannelserne. I undervisningen vil du lære om, og afprøve de forskellige kompetencer der skal bruges i spiludvikling. Du vil lære om spilprogrammering og prøve dette af i forskellige game engines. Scratch, Unity3D Unreal Engine 4. Der vil være fokus på dine egne spilprojekter, hvor du gennem undervisningen og workshops får hjælp til grafik, spildesign og spilfortællinger.

 

HVAD ER AVU CAP?

AVU CAP er et samarbejde mellem VUC&hf Nordjylland og AOF Nord.

 

HVEM ER AVU CAP SPILUDVIKLING FOR?

AVU CAP spiludvikling er for unge voksne der har interesse i spiludvikling, it og digitale medier og som har behov for at gennemføre 9. eller 10. klasse for voksne. For at blive tilmeldt skal du have interesse i det tekniske som ligger bagved computerspil og en bærbar med mindst: Quard-core Intel eller AMD processor på 2,5 GHz, 8 GB RAM og en grafikkort der understøtter DirectX 11 (windows 7 eller højere eller Mac OS X 10.10.5)

For alle kursister gælder det at man skal være parat til uddannelse. Herunder være i stand til at møde hver dag, og overholde afleveringspligt i forbindelse med lektier og opgaveskrivning.

 

HVORDAN ER UNDERVISNINGEN TILRETTELAGT?

På AVU CAP spiludvikling vil de boglige fag blive afviklet på Campus På Sporet i Aalborg. Undervisningen i spiludvikling sker på AOF, Kjellerupsgade 18-20. 

Dit skema vil have ca. 30 timer om ugen. Timerne vil være fordelt jævnt over ugen, typisk med et skema fra 8.00 til 15.00. Det præcise skema kan oplyses ved tilmelding.

 

TILMELDING

Tilmeldingen til AVU CAP

Spiludvikling sker ved henvendelse til

VUC&hf Nordjylland, Aalborg

Studievejledningen 99 300 350

 

Studievejldningen hjælper med kontakten til AOF for tilmelding og. evt samtale

 

ØKONOMI

For AVU fagene koster det 600 - 1.000 kr. at blive tilmeldt alt efter niveau. 

Dertil kommer tilmeldingsgebyr til AOF på 1.100 kr./md. i 10 mrd. 

 

START

AVU starter 17. august 2017.

 

DE BOGLIGE FAG SOM DU UNDERVISES I PÅ VUC&hf ER:

• Dansk

• Matematik

• Engelsk

• Samfundsfag

• Naturfag

Der vil være mulighed for ordblindeundervisning og/eller FVU-læsning/FVU matematik, hvis du har behov for dette. Dansk, Matematik, Engelsk og Naturfag afsluttes med AVU-prøve til maj/juni 2018. Hvis du består fagene vil du have adgang til. bl.a. erhvervsuddannelse. Hvis du afslutter efter 10. klasse vil det også give adgang til f.eks. HF MusT.

 

PROJEKTUGER:

I løbet af skoleåret afsættes der 2 uger til projekter. 

En uge i foråret og en uge i efteråret

 

Nogle af timerne vil være sammen med de elever der vælger musik og/eller teater. De lærere der knyttes til undervisning er alle professionelle musik- og teaterfolk, samt lokale spiludviklere.

 

SE PDF HER