Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Jeg har undervist i 10 år i aftenskoleregi i cubansk salsa. I foråret 2016 tog jeg uddannelsen som pilatesinstruktør. Selvom salsa og pilates rent tempomæssigt ligger i hver sin ende af skalaen, handler begge dele om kropsbevidsthed og livsglæde. I både pilates og dans bliver kroppen en kraftfuld og livsbekræftende forbundsfælle. Selvom den måske ikke altid makker ret, eller ikke har den styrke, smidighed eller rytme, man kunne ønske sig, er den stadig helt unik. Det er godt at mærke, at den er i live og gerne vil lege med - omend nogle gange på helt egne præmisser. Den mundtlige fortælling står også mit hjerte nært. Derfor har jeg taget en uddannelse på Vestjyllands Højskole [CN1] i Fortælling og Rituel Dans. Der findes ikke noget bedre end en god historie - den hvor billederne dannes på nethinden, fordi den bliver så levende beskrevet. Historiefortælling kan få smil, latter og tårer frem, og mest af alt indbyder den til eftertænksomhed. Jeg tror på, at vi når hinanden langt bedre gennem historiefortælling end gennem en skærm. At nå hinanden er - igen - livsbekræftende, og når man gør det på en legende måde, er det pludselig ikke så svært. Til dagligt arbejder jeg med danseformidling. Det har bragt mig rundt på folkeskoler i hele Nordjylland bl.a. under projektet "Ta´ fat om dansen", hvor jeg underviser i kreativ skabende dans. Så jeg gør læring til leg, skaber kreative muligheder for at styrke og stimulere kropslighed, motorik, fantasi og fællesskab. Så for at gøre en lang historie kort, så vil jeg bevæge og bevæges - allerhelst med et glimt i øjet og et smil på læben. Så forvent en underviser, der arbejder med to grundelementer: humor og harmoni. Du kan læse mere om mig på: birgittebnielsen.dk

Læs mere

Birgitte Bisgaard Nielsen
Ledige pladser

Bliv en festlig festtaler

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Vil du gerne være den, der holder den helt rigtige, sjove eller rørende festtale til konfirmanden, brudeparret eller fødselaren, men mangler du både modet, pondussen og idéerne? Så hop med på dette lynkursus, hvor du kommer til at arbejde med det sproglige men også med krop og stemme. Vigtigst af alt kommer du til at arbejde med, hvordan du gør en tale nærværende - ikke kun for dig selv men også for alle andre.

Du behøver ikke at have en konkret idé til, hvordan din tale skal være - blot en specifik person og lejlighed, som du gerne vil holde en tale til. Der kræves ingen forkundskaber - kun ønsket om at holde en tale for én, du holder af.

Medbring papir og blyant eller computer

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-02-2018, kl. 14:00

Ugedag Lørdag
Holdnr18-4102
Adresse Sundhedscenter Fryd
Mylius Erichsens Vej 1
9210 Aalborg SØ
LokaleLokale 105
Holdtimer9
Antal mødegange3
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

03-02-2018 Lørdag 14:00  -  16:45
17-02-2018 Lørdag 14:00  -  16:45
03-03-2018 Lørdag 14:00  -  16:45

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.