Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser
Betina Elise Vedsted Christensen
Få ledige pladser

Skin og læder syning, for begyndere og let øvede

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Kender du det, at have en ynglings kjole, nederdel, bukser eller jakke i skind som du bare ikke nænner at smide ud. Eller have et mindre eller større lager af skind og læder du bare må eje fordi, du er fan af det materiale. Men måske du er i tvivl om hvad du skal gøre med det
På dette kursus får du inspiration til at rekonstruere dine aflagte ynglings skindbeklædning til et nyt og æstetisk look. Tænk bæredygtigt, og lad os inspireres af hinanden, og få sytips til at sy i skind, læder og pels. Om det er retro inspireret, eller lidt mere kompliceret sammensatte kernelæder skindprojekter, eller helt alm. "lette" små projekter, er helt op til dig... alle er velkommen!


Medbring:
Aflagt skindtøj, skindrester, pels og andet fra gemmerne. Medbring kernelæder eller andet du vil anvende og materialer dertil.
Alm. sygrej (sytråd, knappenåle, opsprætter, tegnegrej, spole til en pfaff osv. osv.) alle de småting du bruger til at sy med i dit eget hjem også.
Hvis du har redskaber til at arbejde i skind med, må du meget gerne tage det med. Ellers har jeg lidt til at låne ud af.
Stof og indlægsmaterialer (her anbefaler jeg vlieseline til skind, spørg ved din forhandler) , lynlåse, knapper, alle de materialer du skal bruge, eller forestiller dig at bruge .
Hvis du har, eller vil i gang med et helt særligt mønster, medbring dette isåfald. Ellers har jeg mønstre til tasker, punge, handsker mm. Samt til beklædning.
Symaskiner, overlocker, presseanlæg, linealer, sakse forefindes på skolen.
Beregn en materialepris på tråd, papir, lån af fedtpende, farve til indfarvning af læder mm. med en start pris på 50 kr. Hvis der bruges yderligere materialer, beregner vi prisen ved afslutning af kurset.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-03-2018, kl. 17:00

Ugedag Fredag, Lørdag, Søndag
Holdnr18-5110
Adresse Aftenskolernes Hus
Kjellerupsgade 18
9000 Aalborg
Lokale2+4
Holdtimer18
Antal mødegange3
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

16-03-2018 Fredag 17:00  -  19:45
17-03-2018 Lørdag 09:00  -  15:50
18-03-2018 Søndag 09:00  -  15:50

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.