Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser
Bjarne Hyldgaard
Ledige pladser

Klassiske studieportrætter

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Lær at lave spændende, professionelle portrætter i fotostudie.
På kurset får du en grundig introduktion til at arbejde i et fotostudie. Vi arbejder både med teori, komposition og posering, optageteknik og efterbehandling. Vi prøver forskellige opstillinger, bruger forskellige typer af lamper og udstyr, og du lærer at bruge mere end én lampe ad gangen. Dag 1: Præsentation af de enkelte kursister og gennemgang af dagens program. Teori, gennemgang af studieudstyr, lamper og modifiers. Vi omsætter teori til praksis og øver os på dygtige modeller i studiet. Der vil være mulighed for at tage billeder under kyndig instruktion og vejledning. Evaluering og afslutning.
Dag 2: Du færdiggør dine egne billeder i Photoshop. Medbring egen computer med Photoshop installeret, evt. prøveversion. Du lærer de mest elementære funktioner i Photoshop, så du kan redigere dine billeder, herunder curves, levels, sort/hvid konvertering, toning, beskæring og meget mere. Vi slutter dagen af med gennemgang af billederne og gode råd til forbedringer og udvikling. KRAV: Du skal medbringe eget DSLR-kamera og hukommelseskort samt computer med Photoshop installeret, evt. prøveversion. Det forventes, at du inden første mødegang har gennemlæst brugervejledningen til dit kamera, som skal medbringes. Påklædning efter årstiden. Modelhonorar kr. 50. Afregnes kontant første mødedag.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-10-2017, kl. 10:00

Ugedag Søndag
Holdnr17-5309
Adresse Sundhedscenter Fryd
Mylius Erichsens Vej 1
9210 Aalborg SØ
Lokalem. fotostudie
Holdtimer13
Antal mødegange2
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

29-10-2017 Søndag 10:00  -  16:00
05-11-2017 Søndag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.