Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Johan har i mange år interesseret sig for den analoge og digitale verden, og har arbejdet med alt fra billedredigering, videoredigering, udvikling af digitale produkter (hjemmesider, appudvikling, bannerreklamer, videoreklamer m.fl.) og analoge produkter (plakater, magasiner, visitkort m.fl.). I 2004 blev han færdig på multimedieuddannelse (UCN) og lige siden beskæftiget sig med analoge og digitale produktudvikling. Med en multimediedesigneruddannelse i rygsækken, tog Johan, i 2006, til London, hvor han arbejde for firmaet French Sole. Her arbejde han både med firmaets analoge og digitale udtryk og samarbejdede bl.a. med VOGUE. Efter eventyreret i London, tog Johan hjem til Aalborg, hvor han i 2012 startede på uddannelse Humanistisk Informatik (nu Kommunikation og Digitale Medier), hvor det blev til en bachelor i Interactive Digitale Medier (2014) og en kandidat i Oplevelsesdesign (2016). I bachloren arbejdede Johan med musikfestivallen Northern Winter Beat, hvor der blev udviklet en digital platform, der gav gæsterne mulighed for at se, hvad der skete på de forskellige spillesteder. Specialet tog Johan i en hel anden retning, hvor fokusset lå i det at vælge og, hvordan dette kunne overføres til en social applikation. Udover studiet, har Johan sammen med søsteren Kristine Yssing, startede vintage butikken Time Trasher (tidligere Det Gyldne Dådyr) og designfirmaet A Fly On The Wall op. Med fokus på æstetikken, sælges der vintage tøj og designes alt fra analoge til digitale produkter til butikken og andre kunder. Hvis du gerne vil se noget af hans arbejde, kan du finde det på www.lusher.eu.

Læs mere

Johan Sebastian Lemmiche Lusher
Ledige pladser

Illustrator: Vektorgrafisk kunst

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Gennem dette kursus får du forståelse for programmet Illustrator
Forløbet vil starte ud i basisopgaver og trinvis stige i niavuer, hvor du, som kursist, vil blive i stand til at forstå, vektorgrafik. Du vil i løbet af de tre dage, arbejde med grafiske udtryk som ender ud i, at du kan udforme din egen vektorbaseret kunst og andre former for illustrative udtryk.

På kursuset Illustrator: Vektorgrafisk kunst, lære du:
- Vektorgrafik (streg-grafik)
- Design, layout og komposition
- Rentegning af eksisterende logo og forståelse for at lave sit eget logo
- Arbejde med flere sider og arbejde med for- og bagside
- Montage af vektor- og rasterbilleder (f.eks. at indsætte foto)
- Tilføjelse af effekter på designelementer
- Arbejde med tekst samt redigering og manipulation af tekst
- Gøre visitkortet klar til print både enkeltvis eller flere på ét ark

Når forløbet er overstået, vil du have kompetencer i Illustrator, så du kan udforme plakater, eget visitkort, rentegne og tegne logoer og grafiske vektorobjekter. Du vil kende forskellen mellem print og den digitale platform ift. farver, filformater og opløsninger. Du vil være fortrolig med værktøjerne i programmet, så du kan arbejde, redigere og manipulere, samt forstå vektorgrafik og bruge det i samspil med rastergrafik.

Medbring selv computer

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-03-2018, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr18-6103
Adresse Sundhedscenter Fryd
Mylius Erichsens Vej 1
9210 Aalborg SØ
LokaleLokale 201
Holdtimer12
Antal mødegange2
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

10-03-2018 Lørdag 10:00  -  15:30
11-03-2018 Søndag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.