Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Jeg hedder Lars Daugberg og er uddannet friluftsvejleder og træklatre-instruktør ved UCN Nordjylland og Dansk Klatreforbund. Jeg er uddannet træklatreinstruktør med instruktør nr. 2008-TI-071 fra Klatresamrådet. Desuden er jeg pædagog og har i mange år arbejdet som souschef i en bevægelses SFO. Pt. arbejder jeg halvtids som støttepædagog og Friluftsvejleder på en lille folkeskole, Når jeg ikke er der bruges tiden som friluftsvejleder og plejefar. Jeg er efterudannet igennem kurser såvel pædagogisk som friluftsfagligt. Jeg har i mange år arbejdet i det humanistiske område, men har en håndværksmæssig uddannelse som rørsmed. Jeg ejer og driver firmaet Friluftvejlederen.dk Min arbejdsplads er i naturen, året rundt, når som helst og hvor som helst. Jeg har erfaring i arbejde med friluftliv med forskellige målgrupper, hvor kan nævnes projekter henvendt til skoler, ungdomsskoler og seminarier. Arrangementer henvendt til firmaer i forskellig størrelse og med forskellige karakterer. Desuden laver jeg små arrangementer til polterabender for både mænd og kvinder eller forældre/ klassearrangementer. Ligeledes spænder aktiviteterne vidt, lige fra lækkert mad over bål eller jordovn til rapelling fra 40 meter høj silo. Jeg formidler friluftsaktiviteter til individuelle og grupper i form af teambuilding aktiviteter. Aktiviteterne foregår med og i naturen og kan være tidsmæssigt korte eller længerevarende. Formidlingen foregår i høj grad med inddragelse af krop, sanser, intellekt og fantasi. Ofte kan aktiviteterne være grænseoverskridende. Håndværksmæssigt hjælper jeg gerne hånsværkeren de steder hvor lifte eller stillads ikke er muligt. Ud over, at jeg kan findes i gennem Friluftsvejlederen.dk er jeg en del af Friluftsteamet.dk som er et friluftsfirma jeg har i partnerskab med en friluftskollega. Dette partnerskab bruges primært til opgaver med aktiviteter, hvor der sikkerhedsmæssigt er brug for to professionelle instruktører, og til faglig sparring. Friluftvejlederen.dk har desuden samarbejde med en række forskellige faggrupper, der gør det muligt at tilbyde kunderne en bred vifte af forskellige aktiviteter og uddannede instruktører.

Læs mere

Lars Daugberg
Ledige pladser

Vandreture i Jyske Ås

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

- fortællinger om Åsen og historierne derfra.
Vi går den grønne rute i det smukke Fejborg Bakke. Undervejs hører du lidt om naturen, Åsen og de barske historier fra dengang Vendsyssel var "Norden for lands lov og ret".
Til slut vil du få mulighed for at prøve kræfter med træklatring. Vi slutter af med pandekager på bål.
Materiale og forplejning : 50 kr. pr person
Tøj efter vejret, gode vandre sko/støvler.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-05-2018, kl. 10:00

Ugedag Mandag
Holdnr813-3597
Adresse Lars Daugberg hjem
Bollebakvej 43
9352 Dybvad
LokaleBollebakvej 43
Holdtimer3,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

07-05-2018 Mandag 10:00  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.