Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

David Trads
Ledige pladser

Højrepopulismens angreb på velfærden

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Den store bølge af højrepopulisme, som fejer ind over os i disse år og måneder - mest dramatisk med Trump og Brexit, men også tydeligt i Danmark med Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Liberal Alliance, truer simpelthen den stabilitet, fred, vækst og velfærd, vi har vænnet os til siden 2. Verdenskrig:
Det Vesten, vi har opbygget - baseret på stadig tættere samarbejde mellem lande i EU, NATO og FN - er hårdt presset. Trump ønsker EU splittet og er nølende i forhold til NATO. Brexit fører til, at Storbritannien forlader EU. Andre følger måske efter. Tyrkiet, NATOs fjerdestørste medlem, nærmer sig et autoritært styre - ligesom vi ser tendenser til det samme i Polen og Ungarn. Det Danmark, som er opbygget - med fokus på lige muligheder til uddannelse, til velfærd, til hjælp hvis du er i knibe - er også hårdt presset.
David Trads, journalist og forfatter, trækker i sit spændende, underholdende og sommetider skræmmende foredrag de store udfordringer op - og giver sit bud på, hvordan vi kommer videre.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2017, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr17-0672
Adresse Sundhedscenter Fryd
Mylius Erichsens Vej 1
9210 Aalborg SØ
LokaleKantinen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

26-10-2017 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.