Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Sarah Dieckmann
Ledige pladser

Kan EU redde klimaet?

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

De fleste er enige om, at klimaet skal reddes, og at EU er et godt forum at gøre det i. Vi stiller skarpt på EU's indsats i kampen mod klimaforandringer med fokus på omstillingen til grøn energi. Vi ser på udfordringerne ved den grønne omstilling - og på hvem, der skal trække læsset.
Hvad skal kulminearbejderne lave? Hvad med pensionsopsparinger investeret i fossil energi? Kan vi sikre stabil, billig og grøn strøm til alle? Kan markedskræfterne sørge for infrastruktur og forskning, eller må skattekroner, statsstøtte og afgifter tages i brug.
Sarah Dieckmann, der denne aften giver et overblik over EU's indsats, er klimapolitisk analytiker ved DEO og har siden 2009 fulgt debatten om bæredygtighed og grøn omstilling i Danmark, EU og globalt, og hun inviterer deltagerne til at blande sig i aftenens debat.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2017, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr17-0670
Adresse Aalborg Hovedbibliotek
Rendsburggade 2
9000 Aalborg
LokaleForedragssalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

26-10-2017 Torsdag 17:00  -  18:30

Faktaoplysning

Bemærk 20 kr. for studerende

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.