Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Rikke Nielsen
Ledige pladser

Til sidste fløjt

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Kurset er en del af Den Nære Aftenskole, Gudumholm
Rikke fortæller i dette personlige og inspirerende foredrag om det gigantiske chok det var at blive mor til et handicappet barn. Fra tankerne om, at "det klarer jeg aldrig" til "hun er så fantastisk." Tingene bliver for alvor sat i perspektiv i Rikkes liv, da hun et års tid senere får konstateret kræft og igen står over for en ny kamp, der bliver hendes livs vigtigste.
Rikke fortæller ærligt om, hvordan hun skulle helt ned og bide i græsset. Hun kommer naturligvis også ind på hendes håndboldkarriere, om tiden på landsholdet, de vilde år i håndboldligaen, de vilde resultater og store armbevægelser, men også om håndboldverdens modbydelige bagside, når tingene ikke kører og man har glemt alt om foreningsværdier, etik og moral.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-03-2018, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr18-0609
Adresse Asylgården
Aagade 26
9280 Storvorde
Lokalesal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

15-03-2018 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.