Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser
Almedina Bajramovic Boskailo
Ledige pladser

Spis billigt uden gluten og sukker

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

- et foredrag med smagsprøver
Almedina Boskailo, madskribent og madblogger

Det er så moderne ikke at spise gluten og sukker. Men hvad vil det i grunden sige at leve på en næsten gluten- og sukkerfri kost.
Almedina lider af irritabel tyktarm og er glutenintolerant. Hun fortæller denne aften, hvordan det har påvirket hende, og hvordan det generelt påvirker de næsten 500.000 danskere, der lider af det. For hvad er ulemperne egentlig ved at spise for meget gluten og sukker, og hvor besværligt er det så at lægge sin kost om?
Almedina er klar på en snak med dig om de fordele og forandringer hun bestemt kan mærke i sin krop og har mærket siden hun tog valget om at skrue ned for begge dele uden at skyde bunden ud af sit madbudget.
Der er mulighed for at stille Almedina spørgsmål, og hun har tilberedt smagsprøver til alle fra sin nye kogebog "Det søde valg"

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-03-2018, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr18-0606
Adresse Sundhedscenter Fryd
Mylius Erichsens Vej 1
9210 Aalborg SØ
LokaleKantinen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

22-03-2018 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.