Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Anita Rokkedal
Ledige pladser

Medicinsk cannabis

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Mød 3 fyre der på hver deres måde har valgt et liv med cannabis. Ifølge dem selv har de valgt at tage ansvar for deres sygdom. De mener generelt ogå det er holdningen i samfundet og blandt politikerne, at vi som borgere skal tage ansvar, men gælder det også sygdom? Kom og hør deres personlige fortælliner!

TOM GREGERSEN
Da Tom´s datter var 6 år, fik hun konstateret kræft i underlivet og familien søgte alternativ medicin. Hør om datterens forløb igennem hendes sygdom og de valg familien traf.

ULRICH VESTERGAARD
Ulrich fik i 2011 konstateret cancer, og fik en terminaldom - 4 måneder tilbage at leve i. Han erfarede der var flere muligheder end lægerne kunne tilbyde og han begyndte at hjælpe andre nødstedte med at håb og lindring. Han fortæller både om egne og andres erfaringer med medicinsk cannabis.

KIM VELF
Kim blev svært hjerneskadet i 1996, hvor han blev sparket af en hest i hovedet. Han mangler i dag en del af venstre frontallap. Gennem medicinsk cannabis, har hans liv fået en ny drejning, der kan rumme såvel familien samt han kan passe sit flexjob.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-03-2018, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr18-0631
Adresse Asylgården
Aagade 26
9280 Storvorde
Lokalesal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

01-03-2018 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.