Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Lisbeth Zornig Andersen Og Mikael Lindholm
Ledige pladser

Den besværlige kærlighed

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Hvordan håndterer man samlivet som par, når ens partner lider af senfølger fra en hård barndom og ser sig selv som en fuck up, der ikke kan leve op til de almindelige forestillinger om parforhold?
Lisbeth Zornig Andersen og Mikael Lindholm, der er gift med hinanden, giver dig et indblik i både konflikter og udfordringer i parforholdet, men også muligheder og løsninger, når barndommens svigt, overgreb og livslange skader sidder med ved bordet hver dag sammen med delebørn, jalousi og blottede nervebaner. Hvordan værner man om kærligheden, når den ene opfatter kærlighed som farligt, fordi det kan gøre ondt, og konstant venter på svigtet og afvisningen?
Foredraget er relevant både for den krænkede og pårørende, men også for fagpersoner, der vil blive bedre til at forstå og støtte.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-03-2018, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr18-0608
Adresse Trekanten
Sebbersundvej 2 A
9220 Aalborg Øst
LokaleSalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

06-03-2018 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.