Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Birthe Linddal
Ledige pladser

Grønne grise eller lokale larver?

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Hvad skal vi spise i fremtiden?
Kom og hør sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal med speciale i fremtidens fødevarer give hendes bud på, tidens vigtigste fødevaretendenser og hvad vi kommer til at spise i fremtiden? Samt ikke mindst, hvad og hvilke af fremtidens fødevarer som skal produceres, forarbejdes og fortæres lokalt.
Birthe Linddal har beskæftiget sig med fremtidens fødevarer siden år 2000 og er utvivlsomt den fremtidsforsker i hele Nordeuropa som ved mest om fremtidens fødevarer. Birthe faciliterer også innovationsnetværk for fødevarebranchen og har derfor også fingere på pulsen i forhold til, hvad der sker i den danske fødevarebranche.
Birthe er kendt som en foredragsholder som magter den skæve vinkel og de tankevækkende budskaber.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-03-2018, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr18-0617
Adresse Box Town
C.A.Olesens Gade 1
9000 Aalborg
LokaleForedrag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

01-03-2018 Torsdag 17:00  -  18:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.