Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Malene Wilken
Ledige pladser

Kast fortøjningerne og tag med til Middelhavet

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Kurset er en del af Den Nære Aftenskole, Egense Mou Dokkedal
Læn dig tilbage og tag med ned til solens syd og varme!
Sådan lyder opfordringen fra forfatter Malene Wilken, der med sine inspirerende foredrag tager publikum med på lidt af en rejse.
I 2009 puttede Malene og hendes mand deres to små børn ned i familiens båd og sejlede sydpå. Lidt over to år senere vendte de tilbage til Danmark, hvor Malene kunne begynde et nyt eventyr.
Hvad gør man hvis man får lyst til at lave sin egen Kurs mod fjerne kyster? Hvordan forbereder man sig på at sejle ud i det blå, og holde en pause fra en hverdag med fuldtidsjob og institutioner?
Tag med på en inspirerende rejse, der byder på smukke bugter, store naturoplevelser og masser af tid til at være sammen som familie. Foredraget handler om den rejse, Malene Wilken har beskrevet i bogen Skibet er ladet med eventyr og henvender sig til alle, der har lyst til at høre om en kernefamilie, der har gjort noget ud over det sædvanlige.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-03-2018, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr18-0625
Adresse Egense Sejlklub
Kystvejen 1, Egense
9280 Storvorde
LokaleEgense Sejlklub
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

22-03-2018 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.