Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Nikolaj Sonne
Ledige pladser

Teknologiens udvikling

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Er du bare en lille smule interesseret i gadgets og ny teknologi ved du også at Nikolaj Sonne bestyrer "So ein ding" på DR2 hver uge.
Nu vil han give dig et kig ind i fremtiden, hvor udviklingen vokser i mange retninger. Du kan høre om nye digitale muligheder for at udfolde dig kreativt i Makerspace værksteder, hvor 3D print og laserstråler bruges til at fremstille ting, der før var umulige. Man han vil også fortælle om hvad udviklingen med kunstig intelligens og robotter kommer til at betyder for din hverdag i de kommende år - og om det i det hele taget er attraktivt? Nikolaj er i den forbindelse kendt for sine skarpe holdninger, begejstring og nysgerrighed for teknologiske fremskridt. Gennem metaforer, ironi og passion formår han på levende vis at tiltrække din opmærksomhed. Uanset om du er interesseret i gadgets og teknik eller ej.
Foredraget foregår på Trekanten - bibliotek & kulturhus, som samme dag indvier sit nye Makerspace 9220. Så her kan du prøve kræfter med din digitale kreativitet ved samme lejlighed.
Der er mulighed for spisning ifm foredraget.
Se programmet for hele indvielsen på www.trekanten.info.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-03-2018, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr18-0614
Adresse Trekanten
Sebbersundvej 2 A
9220 Aalborg Øst
LokaleMakerspace
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

01-03-2018 Torsdag 17:00  -  19:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.