Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Niels-Henrik Jensen
Ledige pladser

Dansk Vestindien - det solgte Paradis

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

I det tidligere Dansk Vestindien lever historien i bedste velgående på øerne St. Croix, St. Thomas og St. John. Den danske generalguvernør, Peter von Scholten, har for længst sagt farvel til guvernementspalæet i Christiansted på St. Croix. Det var ham, der i 1848 gav de sorte slaver deres frihed, og i 1917 blev Dansk Vestindien solgt til USA for 25 mio. dollars og skiftede navn til US Virgin Islands.
Dansk Vestindien er som en åben historiebog for den, der rejser med et åbent sind. Og som dansk turist er det dybt fascinerende at dumpe ned i en tidslomme, omgivet af en lyslevende periode i danmarkshistorien.
Journalist, Niels-Henrik Jensen, har flere gange besøgt øerne St. Croix, St. Thomas og St. John, som er unikke på hver deres måde. I ord og billeder fortæller han historien om plantageejernes rigdomme, slavernes historie, generalguvernør Peter von Scholtens frigivelse af slaverne, romproduktionen og de vidunderlige strande med koralsand, der er blandt verdens bedste.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-12-2017, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr17-0655
Adresse Sundhedscenter Fryd
Mylius Erichsens Vej 1
9210 Aalborg SØ
LokaleKantinen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

07-12-2017 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.