Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Henrik Engelbrecht
Ledige pladser

Jussi Björnling og Luciano Pavarotti

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Operaeksperten Henrik Engelbrecht fortæller de gribende historier om to af de største tenorer i det 20. åhunderede - begge to sangere, der kom fra beskedne kår, og som voksede op og blev berømte over hele verden.

Hør den gribende historie om en lille dreng fra Sverige, som allerede som 4-årig blev professionel sanger, mistede sin mor som 9-årig, og blev banket af sin far til at synge som en lille voksen sammen med sine brødre. Hør om bagersønnen fra Modena, som knoklede med kedelige sangøvelser i ti år før stemmen sad lige hvor den skulle, og han var klar til karriere.
Hør om bagsiden af berømmelses-medaljen, når alkohol og stjernenykker kaster mørke skygger over de to tenorers liv. Og se og hør først og fremmest sjældne filmklip med to sangere, der ændrede operaverdenen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-11-2017, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr17-0662
Adresse Trekanten
Sebbersundvej 2 A
9220 Aalborg Øst
LokaleSalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nord

Kursusdage

02-11-2017 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.