Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser
Jørn Henrik Olsen
Ledige pladser

3. Ensomhed er en god ting

Ved spørgsmål ring til 97 52 59 22

Ensomhed er en god ting - hvis man ikke havde sig selv at trækkes med, siger humoristen Storm P. De fleste mennesker kender til ensomhedsfølelser. Ensomhed kan være et godt sted at besøge. Men sandt er det også, at ensomhed ofte opleves som et trist sted at slå sig ned.

Ensomhed er både åbning og smerte. Som et frivilligt, opsøgt sted kan ensomheden være livsbekræftende og bidrage til livsmening. Ensomhed skaber ofte vej for fornyelse og kreativitet. Den kan være god og generøs, når den skaber frihed og uafhængighed, giver arbejdsro og understøtter et menneskes karakter. Men ensomhed kan også være ganske hårdhændet og ond. Hos mange kan den opleves som en noget pinlig, social smerte. Som en tyngende følelse af at være mislykket. Tit med alvorlige konsekvenser for helbred og velvære. Vi behøver i den grad andre - og en del af dette behov er at behøves af andre.

At være alene og at være ensom er mindst to forskellige ting. Foredraget afslører ikke blot dybe indsigter i ensomhedens problem, men giver også masser af inspiration til at lære den svære kunst at være alene og få gavn af den gode ensomhed. Formidlingen er iklædt humor - og krydret med overraskende, skæve perspektiver.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-02-2018, kl. 10:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr18272
Adresse AOF Skive
Hjalmar Kjems Alle 4
7800 Skive
LokaleKælder
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Skive

Kursusdage

06-02-2018 Tirsdag 10:00  -  12:00

Faktaoplysning

Bemærk 1 tirsdag formiddag. Bemærk, at foredraget foregår i kælderetagen, og der er ingen elevator.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.