Viden, udvikling og samvær
9000 AalborgVælg område
Vis underviser
Ann-Lise Aasesdatter Hansen
Ledige pladser

5. Kvinder i nordisk modernisme

Ved spørgsmål ring til 97 52 59 22

Modernisme bruges som begreb indenfor billedkunstens verden i en meget bred betydning, og der er mange forskellige strømninger med mange forskellige udtryk afhængig af, hvilken kunstner man vælger at se på. Dansk og nordisk modernisme tæller en del kvinder, og dette foredrag introducerer til kendte og mindre kendte kvinder, som alle har det til fælles, at de levede og arbejdede sig ind på en plads i dansk modernisme som mere eller mindre anerkendte kunstnere. Karakteristisk for modernismen er, ud over brud med tidligere traditioner og ønsket om kunstnerisk fornyelse, især interesse for formsprog, dvs. farver, former, materialer og rumvirkninger, ofte med motiver, der forsøger at sætte mennesket og dets psykologi og subjektive oplevelse ind i en fortolkning eller forståelse af den sociale virkelighed.

Foredraget vil omhandle forskellige kvindelige kunstnere bl.a. Olivia Holm-Møller, Agnes Slott-Møller, Astrid Noack og Sigrid Hjertén.
Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-03-2018, kl. 10:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr18274
Adresse AOF Skive
Hjalmar Kjems Alle 4
7800 Skive
LokaleKælder
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Skive

Kursusdage

06-03-2018 Tirsdag 10:00  -  12:00

Faktaoplysning

Bemærk 1 tirsdag formiddag. Bemærk, at foredraget foregår i kælderetagen, og der er ingen elevator.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.